Hoe kun jij meehelpen?

06 juni 2024 09:10

Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen voor de allereerste editie van de Walk on Sunshine. Ook zijn er allerlei zaken nodig. Jij kunt ons helpen! Want hoe meer we via ons netwerk kunnen regelen, hoe minder kosten we hoeven te maken en hoe meer er daardoor direct ten goede komt aan ons doel: het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor mensen met CP. Zodat wij bijvoorbeeld allerlei ontmoetingsdagen voor mensen met cerebrale parese kunnen organiseren en wij nieuwe manieren om informatie te geven kunnen ontwikkelen.

Hoe zou je kunnen helpen?

* Het Walk on Sunshine Ontbijt

We starten op 5 oktober met een gezamenlijk ontbijt. Hiervoor hebben we van alles nodig: verse broodjes, fruit, beleg, koffie, thee, yoghurt, borden, bestek, glazen, kopjes. Ken of ben jij iemand die hierin kan helpen (bakkerij, supermarkt, restaurant, ...) stuur ons dan een mail.

* Ambassadeurs

Om de Walk on Sunshine bekendheid te geven zijn we op zoek naar bekende mensen die de actie via hun eigen kanalen willen delen maar bijvoorbeeld ook op 5 oktober aanwezig zijn bij de Walk on Sunshine (sporters, zangers, ..). Het mooiste is als zij ook een link hebben met CP. Zijn er mensen in jouw omgeving die hier volgens jou aan voldoen? Ook dan horen we graag van je, via de mail.

* Meedoen

Natuurlijk vinden wij het geweldig als zoveel mogelijk mensen ook zelf mee doen aan de Walk on Sunshine. Iedereen kan een passende afstand kiezen. Meedoen kan ook vanuit huis. Natuurlijk vraag je dan je familie, vienden en collega's je te sponsoren voor deze prestatie. Je acties kun je nu al opstarten. Samen op naar een zo hoog mogelijke opbrengst! www.walkonsunshine.nl Heb jij een goed idee om geld in te zamelen, wil je daar alvast mee beginnen en vind je het leuk om anderen te inspireren? Mail ons dan jouw idee. Dan delen we dat via onze socials en volgen we jou.

Dank je wel!

Met vriendelijke groet,

Marike Willems, verenigingsmanager CP Nederland